Friday 29 August 2008

Homegrown Flower

homegrown

6 comments:

Anonymous said...

cantik nyer..

jo. bunga yg kaler peach/orange yg kat belakang tu yg rambu ramba nama apa jo?

jo ayee said...

tu la..cantikkan..:) that one dahlia. ler ni asyik hujan jer, so i potong , taruk dlm vase..cantik juga :)

Mat Gebu said...

Ishh jelessnyaaa...Jo, benih bunga matahari yg u bagi tu, i dah semai dan dah tumbuh..tgh tunggu dia keluar bunga..nanti dah keluar boleh lah i tangkap gambar....Lagi satu, u arrange sun flower tu i suka, simple n elegant kan...

Jeni said...

jo .. your flowers are beautiful ! syoknya dapat tanam bunga.

hana said...

wow k.jo cantiknya bunga! bestnyer ader garden!

Jasfyra said...

aduh...jo ni mmg kreatif ar..masak masak jd, gubah bunga pun jd...pandai menjahit x jo???kalo pandai mmg pakej ar....

selamat bersahur dan berpuasa...