Wednesday 25 June 2008

My Palm vs Strawberry

STRAWBERRY


6 comments:

MamaFaMi said...

Rasa nak ngap je stoberi tu!

Daffodil said...

amboi besonya.. sket..

mamafami said...

Jo, According to my gardener, kalau nak bagi strawberry tu manis, boh baja 'ek-ek' kambing. Dulu, strawberry yang tumbuh kat small patch belakang dapur ma tu, taklah sebesar mana, tapi kalau nasib baik, memang dapat yang manis. Jarang dapat makan sebab ada 'tetamu' yang dah makan dulu. Tak apalah those animals tak leh gi beli, biarlah dia makan free. Kita ni lah yang gi beli... hehehe...

Nadwah said...

besaqnya..hihi

shima said...

mak aaaiiii kak JO!!
kaler strawberry tuh betui2 menggoda laaa :p

rina said...

macam strawberry plastik pulak... sungguh menggoda. mesti manis kan...