Monday 13 October 2008

Kek Lapis

kek lapis

recipe kek lapis oreo@tiffinbiru.blogspot.com

note: sedikit kering

8 comments:

hana said...

cantiknyer melapis!! tk leh nk lawan la org pakar cam k.jo nih! huhuuuu.. bila la nk pandai cam k.jo nih??! :D

jo ayee said...

hana..jgn ckp cam tu..k.jo pun just this yr belajar melapis ni..kene sabar n rajin jer :)

|| syazwaniadnan || said...

rajinnye k.jo melapis2 ni..
consistent je lapisan die tu..
akk gune penekan khas utk kek lapis x?
insyaAllah ade mase nk melapis2..
selame ni berani buat yg kukus je..
bakar punye x brape lawa.. mcm urs.. heheh

blu4sky said...

emm looks yummy..
bila sue bley nak order kek lapis dari jo ni.. hehe..

jo ayee said...

shaz=> k.jo tekan guna glass aje..janji padatkan skit kalau ada yg gelembung2 tu.

sue=> nak order..hahha...lambat siap ni..sebulan kot baru ready..:)

ctnik said...

jo,makin cantik ur kek lapis.mhl ni kek lapis ni sb ada 2 keping je..selalunya 1 biji kek..tak puas nengok aaa...buh aa gmbo lagik..

**kek lapis oreo besh kan..jo,pas ni wat kek lapis,duyan..besh tau!**

rinnchan said...

Di atas..kek lapis, di bawah..kek buah. Dua-dua lawa dua-dua sedap. Dua-dua nak cuba, dua-dua nak makan...Hmmmm..Tunggu JO pos dari sana lah !!!
Salam Lewat Raya JO..dah terlupa sama ada I had wish u or not heh heh...Maaf Zahir Batin ya.

Dwiana P said...

I always find that people make this kind of cake must have lots of passion. I really like this cake - it is a must to eat when I went back home. But just don't have enough time to make one:(